Seven years later

Först och främst. Jag skriver inte längre så ofta här i bloggen, och det är främst av anledningen att det inte händer så värst mycket – gällande mina implantat – för tillfället. Hörseln fungerar jättebra rent generellt, och när jag fick mitt andra CI förra året, så har det om möjligt blivit ännu bättre. Ifall jag stänger av ena processorn idag, så känns det omgående som att jag fått nedsatt hörsel. Då kan ni tänka er skillnaden.

Men, idag är det sju år sedan jag kopplades in för första gången. Ur astronomisk aspekt så är sju år ingenting, men här på jorden så är det ändå ganska länge. Det har hänt oerhört mycket för min del de här sju åren, men den allra främsta förändringen är att mitt liv blommat ut fullständigt – tack vare CI. Jag hör jättebra, prata i telefon är inga som helst problem. Helt fantastiskt, verkligen!

Mitt andra implantat fyllde 1,5 år igår. Jag får se till att börja fira det också, så det inte känner sig bortglömt. 🙂

För de som inte vet så flyttade jag till det stora landet i väster för drygt ett år sedan. Tanken är att jag ska bo och arbeta här en tid framöver. Ursprungsplanen är två år, men det kan bli förlängt – det vet jag inte riktigt i dagsläget.

Det jag däremot vet, är att jag har beställt en personlig nummerskylt till min bil – visst är den fin? 🙂

Folk måste ju veta vem som sitter i bilen, tänkte jag. 😀

Nu ska jag passa på att fira sjuårsdagen efter bästa förmåga. Jag ska försöka komma ihåg att fira CI#2’s tvåårsdag i mars nästa år. Påminn mig annars!