When the Sahlgrenska calls

Idag damp det in ännu en kallelse till SU, precis som utlovades i onsdags.

20160923 Kallelse SU

 

 

 

 

 

Jag trodde dock inte den skulle komma så pass snabbt, men det är bara att lyfta på hatten för effektiviteten. Den 5 oktober ska jag återigen inställa mig på SU, då jag först ska få träffa kirurgen, a.k.a. The Master of The Drilling Machine, och jag misstänker att vederbörande kommer gå igenom en hel massa saker. Hoppas jag får se borrmaskinen också, för den lär jag inte få se när jag ligger nerknarkad på slaktarb..förlåt, operationsbordet, en bit in på nästa år. Jag är hemskt nyfiken på vem som tillverkar dem. Bosch? DeWalt? HILTI? Jula? Jag kan knappt bärga mig!

Därefter är det inbokat ett möte med hörselingenjör. Vad det mötet kommer innehålla har jag i dagsläget inte en susning om, men jag skulle gissa att det kommer gås igenom vilka fabrikat som finns och liknande. Jag kanske får välja färg på processorn också. Vad ska jag välja, tycker ni? Själv har jag varit helt inställd på att försöka få den i kromat, bara för att det är rätt coolt. Kanske. Men, det slutar kanske med att jag fegar ur och väljer rosa med Hello Kitty-motiv. Vadå velig? Det här är ju jätteviktigt, begriper ni väl!

Nå, den 5 oktober lär jag bli varse om en hel del saker och ting, skulle jag tro. Tills dess får jag ge mig till tåls. Ni också.