Three days and counting…

Idag var jag på SU för inskrivning, som det heter. Först ut var en träff med sjuksköterska som skrev in mig i systemet. Därefter väntade en snabbis (inte på det sätter, snuskhumrar) med en undersköterska, som kollade blodtrycket, längd samt vikt och avslutningsvis körde hon in en 2,5 meter lång nål – det kändes som det i alla fall – i armen, och tappade mig på 9 liter blod. Minst. Därefter var det dags att knalla iväg till operationsavdelningen, för ett snack med narkosläkare.

op-sal

Borrmaskinsavdelningen

 

Mycket trevlig man, som fyllde i min anestesijournal, samt förklarade litegrann hur upplägget ser ut på måndag. Efter avklarat möte var det dags att knalla tillbaka till sjuksköterskan för att lämna in min ifyllda anestesijournal, och därefter åka tillbaka till jobbet.

anestesi

 

 

 

 

Anestesijournal

smärta

Jag är osäker på ifall jag vill hälsa på här