WHEN SU CALLS!

Förra veckan hade jag ”kvartssamtal” med min chef på jobbet, där diverse saker avhandlades. En av sakerna var, det numera stående inslaget, hur det står till på operationsfronten. Där hade jag, som vanligt, inget nytt att förtälja. Veckan gick, helgen kom, försvann och så blev det måndag.

Idag, onsdag, på förmiddagen så fick jag ett sms, där det stod ungefär någonting i stil med: ”Hej TNI, jag har blivit ombedd att kontakta dig eftersom det finns tid för CI-operation nu på måndag den 4 september! [övrig info] Hör av dig!”

Behöver jag tala om att jag fick fullständigt hjärnsläpp? Det tog nog ett par minuter att samla sig, innan jag kontaktade min chef och berättade att landet hade flyttat sig en smula hastigt, väldigt långt framåt. Hans kortfattade svar var: ”go!” Sagt och gjort, jag meddelade SU ett ”ja, tack.”

Så, nu sitter jag här hemma, tio timmar senare och undrar lite vad sjutton det är som hänt.  Vad som alltså hänt är att jag idag, till slut, blivit erbjuden en operationstid. Med extremt kort varsel. Varför vet jag inte, men jag gissar att det är någon som lämnat sent återbud av olika orsaker. Men, i alla fall.

Måndagen den 4 september, 2017, blir jag en cyborg på riktigt. Eller, CIborg (ordvitsen är stulen), om man så vill. Fy. Fasen. Vad. Coolt. Och läskigt! Och jättespännande!